Skip to main content

Over Focura

Wij zijn Aniies, Luuk en Tim en we hebben Focura opgericht na een sterke samenwerking tussen onze eigen ondernemingen: Dan-Interim en Focusbreed. We hebben elkaar ontmoet op de werkvloer binnen de complexe Sterk Gedragsgestoorde, Licht Verstandelijk Beperkte sector (SGLVB). Daar werd voor ons duidelijk dat we elkaars krachten versterken en samen onze kwaliteiten volledig konden benutten.

Wij hebben veel uitdagingen op de werkvloer gezien en zien deze nog steeds. Bestaande uitzendbureaus bieden vaak niet het juiste antwoord op de echte zorgvraag, wat resulteert in de inzet van veel verschillende en soms onervaren medewerkers. Daarbij kregen we vaak vragen die we helaas niet konden beantwoorden. En de reden hiervoor? Simpelweg te weinig tijd. Toen ontstond ons idee om Focura op te richten. Met meer ervaren mensen om ons heen kunnen wij ons beter richten op het ondersteunen van zorgteams. Professionele, gedreven en oprechte zorgmedewerkers die met de juiste intentie in de zorg werken.

Kwaliteit

Is uw team vastgelopen of heeft u een complexe, onbeantwoorde hulpvraag bij een cliënt? Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Daar voelen wij ons thuis; de (crisis)zorg. We zetten ons onvoorwaardelijk in bij (complexe) zorgvragen. Dit doen we doelgericht en effectief met als doel de complexiteit én de zorgvraag af te nemen.

Visie op zorg vinden we belangrijk. Daarom ondersteunen we bij het stevig en helder implementeren hiervan. Dit doen we door u te helpen met het vertalen van de visie op zorg zodat deze perfect aansluit bij uw organisatie.

Aniies Dandan

Aniies is een echte doorpakker. Aniies heeft ervaring als zorgprofessional en als manager. Zijn laagdrempelige manier van werken, waarin Aniies iedereen scherp houdt draagt dan ook bij aan de kwaliteit van onze zorgprofessionals.

Luuk Franken

Luuk Franken is een bevlogen zorgprofessional. Heeft een groot organisatorisch vermogen en staat voor oprechtheid in de zorg. Binnen Focura is zijn doel dan ook altijd om de juiste zorgprofessional te matchen aan de vraag die er speelt.

Tim van Tienen

Tim is de rust zelve. Heeft zeer ruime ervaring binnen de zorg. Als begeleider, maar ook als coach. Met zijn achtergrond als leraar zal hij ten allen tijden onze zorgprofessionals blijven uitdagen om het beste uit eenieder te halen.

Heeft u ook een uitdaging?

Met onze professionele service bieden we zorg op maat.