Skip to main content

Onze diensten

De vraag naar juiste zorgmedewerkers is groot. Het juiste personeel vinden is een grote uitdaging. Dit vraagt om grotere efficiëntie én meer kwaliteit. Daar komt Focura in beeld. Door onze brede expertise is Focura een complete oplossing voor elk zorgvraagstuk.

Bekijk hieronder onze diensten

Bemiddeling

Wij als Focura hebben door onze ervaring een breed scala aan kwaliteiten om het juiste zorgpersoneel te selecteren. Gedreven mensen die oprecht met plezier en passie werken en geen uitdaging uit de weg gaan. Wat voor zorgvraag je ook hebt: wij vinden de juiste collega(‘s).

Het voordeel van bemiddelen is dat dit tijdelijk is. Zolang het nodig is, staan we voor u klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij werken uitsluitend met ervaren zzp’ers. Alle zorgprofessionals beschikken over een geldig diploma, VOG en de juiste trainingen. Doordat we werken met professionals met uiteenlopende expertises, kunnen we iedere vraag aan. Wij monitoren de geleverde zorg, zodat u hier geen tijd aan kwijt bent. Samen met u als opdrachtgever sturen we bij waar nodig.

Aanmelden als zzp'er?

Solliciteer nu

Training

Focura heeft een divers aanbod van trainingen. Wij stemmen deze zorgvuldig af op de vraag die er speelt. Wij zijn zelf mensen uit de praktijk. Dus ook in onze trainingen staan de dagelijkse werkzaamheden en uitdagingen centraal. Focura kan vervolgens meewerken om deze trainingen ook een succes te laten zijn in de praktijk. Benieuwd naar ons aanbod? 

Coaching

(Team) coaching. Wij zetten uw collega’s in hun kracht. Zodat zij meer inzicht, zelfvertrouwen en een groter veiligheidsgevoel krijgen. Focura biedt ook individuele coaching trajecten aan. Heeft u een medewerker die hiervoor in aanmerking komt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Detachering

Liever geen bemiddeling? Maar inleen op het gebied van detachering kortdurend of langdurend? Uiteraard zit er een BTW plicht op deze dienst. Onze zorgprofessionals blijven hetzelfde, alleen is de juridische contractvorm op basis van tussenkomst.

Heeft u ook een uitdaging?

Met onze professionele service bieden we zorg op maat.